Norwich City – QPR: Stavna napoved 2.11.2022, 20.45

Home » Norwich City – QPR: Stavna napoved 2.11.2022, 20.45
Norwich City - QPR

Ena izmed zelo zanimivih tekem bo na sporedu v sredo zvečer na Carrow Roadu. To je dvoboj med 5. in 3. ekipo v drugi angleški ligi.

Norwich City novice

Po slabem nizu rezultatov in šestih tekmah brez zmage v oktobru je Norwich končno dobil ligaško tekmo. V soboto so doma premagali Stoke City s 3:1 in osvojili tri zelo pomembne točke.

Norwich je zaradi slabega niza rezultatov z 2. zdrsnil na 7. mesto na lestvici in je zdaj 5. s sedmimi točkami manj od vodilnega Burnleyja.

Za Norwich je, zaradi premora ob svetovnem prvenstvu, pomembno ohraniti stik z ekipami z vrha lestvice. V naslednjih 10 dneh jih čakata dve tekmi doma proti QPR ter Middlesbroughu in Rotherham v gosteh. To se zdi odlična priložnost za osvojitev točk in obstanek med top 6.

Ta Norwich je bil po izpadu v lanski sezoni eden izmed glavnih favoritov za neposredno napredovanje v Premier ligo, a je bilo že na začetku jasno, da ne bodo tako dominirali kot pred dvema letoma, ko so osvojili Championship.

Norwich se pogosteje muči, sezono so začeli brez zmage na prvih treh tekmah, nato pa so bili šest tekem brez zmage. V tej sezoni so svojo mrežo ohranili le štirikrat nedotaknjeno in to se je zgodilo le enkrat na zadnjih 10 tekmah. Največja težava je obramba, saj Norwich prelahko prejema zadetke. Dovolijo preveč strelov na gol, skupaj že 153, in so po tem šesta najslabša ekipa v ligi. Dean Smith na drugi strani nima prevelikih težav z napadom. Njegova ekipa je dosegla 26 golov, kar je tretji najboljši dosežek v ligi, le na treh tekmah pa njegova ekipa ni dosegla zadetka.

QPR novice

QPR je eno največjih presenečenj v letošnjem Championshipu. Potem ko so lansko sezono končali na 12. mestu, so zamenjali trenerja, stil igre in nekaj igralcev. Michael Beale je zapustil Aston Villo in začel svojo prvo pot kot menedžer. Nihče ne more napovedati, kje bo ta ekipa QPR končala to sezono.

Zaenkrat je sezona popolna. QPR je 3. na lestvici s 30 točkami, kar je le pet manj od vodilnega Burnleyja, trener Beale pa je dobil priznanje za delo, ki ga opravlja. K njemu so pristopili Wolves, ponudbo za delo pa je zavrnil, ker želi ostati pri QPR.

QPR je pod vodstvom Bealea zelo zanimiva ekipa. Dosegli so 25 golov in imajo peti najboljši napad v ligi, imajo 169 strelov na gol, kar je četrti najboljši izkupiček v ligi, v gosteh pa so s štirimi zmagami in 13 točkami zelo solidni.

Do odmora je to najtežja tekma za QPR. V naslednjih dveh bodo igrali doma proti WBA in Huddersfieldu, ekipama iz območja izpada, ključno pa je, da se izognejo porazu na Carrow Roadu.

Enako kot Norwich ima tudi QPR majhne težave z obrambnim delom igre. Prejeli so 19 golov, od tega kar 12 v gosteh. V tej sezoni so ohranili mrežo le štirikrat nedotaknjeno.

H2H

Od leta 2016 so igrali osem tekem. Norwich ima pet zmag, QPR dve, ena tekma pa se je končala z remijem. Pet tekem se je končalo z več kot 2.5 zadetki. QPR je brez zmage na Carrow Roadu od leta 2008.

Poškodbe in odsotnosti

Norwich City: Najboljši strelec Josh Sargent in Dimi Giannoulis sta poškodovana. Adam Idah je tudi poškodovan.

QPR: Tyler Roberts je poškodovan. Jake Clarke-Salter in Jimmy Dunne sta vprašljiva za ta dvoboj.

Norwich City – QPR napoved

To je dvoboj 5. in 3. ekipe v Championshipu. Upamo, da bo to zelo zanimiva tekma z zadetki na obeh straneh, ker to je način na katerega Norwich in QPR igrata v tej sezoni. Obe ekipi sta zelo dobri v napadu in zato smo se odločili za stavo na gole.

Datum in ura: sreda, 02.11.2022, 20.45

Napoved: Oba data gol in vsota golov več kot 2.5 

Kvota: 2.10

StavnicaBet365

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja