Notts County – Solihull Moors: Stavna napoved 29.08.2022

Home » Notts County – Solihull Moors: Stavna napoved 29.08.2022

Dve izvrstni ekipi in dva favorita za napredovanje se bosta pomerila na stadionu Meadow Lane v Nottinghamu.

Notts County novice

Notts County je začel svojo četrto sezono v National ligi. V prejšnjih treh sezonah so se vsakič uvrstili med najboljših 7, kasneje pa izpadli v končnici. Notts County je tudi v tej sezoni eden največjih favoritov za naslov in napredovanje v League Two.

Imajo enega najbolj nadarjenih trenerjev v Luku Williamsu, ki je poleti prevzel ekipo in podpisali so nekaj zelo dobrih ter nadarjenih igralcev.

Po petih tekmah so še vedno brez poraza, imajo dve zmagi in tri remije. Dosegli so 12 golov in njihov napad je drugi najboljši v ligi. Nova okrepitev iz Gatesheada, Macaulay Langstaff, ki je v pretekli sezoni v National ligi sever dosegel neverjetnih 32 golov, je odlično začel sezono s šestimi goli in je trenutno najboljši strelec lige.

Notts County je s prejšnjim trenerjem igral zelo napadalen nogomet, s sedanjim pa je slog igre zelo podoben. Zadnjič so končali tekmo brez zadetka v ligi januarja letos, zadnjič ko pa jim ni uspelo zadeti doma pa je bilo aprila 2021!

Solihull Moors novice

Solihull Moors je v National ligi od leta 2016 in so z izjemo prvih dveh sezon vedno končali med prvih 10. Lansko sezono je Solihull Moors končal na 3. mestu, vendar je doživel poraz v velikem finalu končnice proti Grimsbyju po podaljšku.

Spet ima Solihull odlično ekipo, s skoraj enakimi igralci, ki so igrali prejšnjo sezono, in zato so spet eni izmed favoritov za top 7.

Sezono so začeli odlično s tremi zmagami in dvema remijema ter 13 doseženimi goli. Napad Solihulla Moora je najboljši v ligi. Zanimiv je podatek, da je že osem različnih igralcev doseglo vsaj en gol za Moors!

Solihull je tudi odlična napadalna ekipa in so dosegli vsaj en gol na zadnjih 13 ligaških tekmah, na zadnjih 23 ligaških tekmah pa jim ni uspelo zadeti le enkrat.

H2H

Odkar je Notts County izpadel iz League Two leta 2019 so igrali šest tekem. Tri tekme so se zaključile z več kot 2.5 goli.

Odsotnosti in poškodbe

Sklepamo, da bosta oba trenerja opravila nekaj menjav v prvi postavi, zato ker so igrali tekmo v soboto, to je le dva dni nazaj.

Notts County – Solihull Moors napoved

Notts County in Solihull Moors redno dosegata gole v tej in preteklih dveh sezonah. Od začetka sezone so na vsaki tekmi dosegli vsaj en gol, skupna pa jim je ena težava – prepogosto so prejmejo zadetke in oboji so ohranili le eno nedotaknjeno mrežo.

Napoved: BTTS – obe ekipi data gol

Kvota: 1.61

Stavnica: bet365

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja