Pametne stave – kako staviti pametno?

Home » Pametne stave – kako staviti pametno?
pametne stave

Športne stave so eden najboljših načinov zabave, kjer lahko poleg zaslužite še nekaj denarja. Poznati morate nekaj majhnih trikov te obrti, stavnice imajo namreč rahlo prednost pred igralci.

Pri športnih stavah vse vodi do ugotavljanja prave vrednosti glede na vašo vlogo. Ne glede na to, ali govorimo o kvotah, pravem trgu stav ali celo pravočasni postavitvi stave, poanta je v tem, da se iz vsake priložnosti za zmago potegne največ.

Če se naučite, kako premagati sistem, boste v veliki prednosti glede na druge igralce. Da bi se naučili trikov pametnih stav, si poglejte predloge, s katerimi lahko maksimalno izkoristite svoje možnosti ob stavah na športnih dogodkih.

Pametne stave zahtevajo določen odnos 

Če želite zmagovati kot profesionalec, potem morate tako tudi razmišljati. Prva in najpogostejša napaka pri igralcih stav je, da stavijo s srcem, namesto z glavo. Namesto, da na ekipo stavite, ker vam je všeč, ali ker zanjo navijate, poskušajte razmišljat malo »izven okvirjev«. Če kvota ni dovolj dobra, jo enostavno preskočite. Nihče ne bo vedel, da niste stavili na svojo najljubšo ekipo in ne boste izdajalec, ampak pameten igralec stav, ki ne naseda pastem stavnice.

Pametne stave v stavnici od vas zahtevajo objektivnost v vsakem trenutku. Mogoče ste navijač Manchester United, toda ko Manchester City premaga vaše najljubše moštvo, vi pa ste pametno stavili proti vašem moštvu, ste vi ta, ki se zadnji smeje in ne stavnica.

Stave od vas zahtevajo poznavanje načina delovanja stavnic

Športne stavnice kvote postavljajo tako, da predvidevajo, kako se bodo igralci stav odzvali na določen dogodek. Kvote torej največkrat niso postavljene glede na dejanske verjetnosti kateregakoli izida. Stavnice v resnici postavijo kvote tako, da igralce stav privabijo, da stavijo enako na oba končna izida, s čimer izenačijo svoje možnosti in svoje obveznosti do igralcev v primeru izplačila dobitkov.

Pametne stave so pravzaprav iskanje priložnosti, kjer igralec stav lahko najde vrednost v kvotah glede na mišljenje ostalih igralcev stav. Iskanje vrednosti v stavah je eden glavnih odgovorov na vprašanje kako pametno staviti?

Izberite stavnico, kjer lahko zmagate

Če želite biti uspešni pri stavah, potrebujete vsaj eno pravo stavnico. Pravzaprav potrebujete stavnice, kjer lahko zmagate. Na žalost veliko športnih stavnic med svojimi uporabniki ne želi imeti igralcev, ki zmagujejo, in jih tako z limiti ter izključevanjem igralcev filtrirajo in pustijo samo tiste, ki konstantno izgubljajo.

Na srečo pa obstajajo športne stavnice, ki jim pametne stave in dobičkonosni igralci športnih stav niso v napoto. Takšne športne stavnice svojih strank ne omejujejo in jim po nekaj uspešnih stavah ne omejijo višine vložkov. Najbolj poznani stavnici, ki sprejmeta igralce stav, ki razumejo pomen pametne stave ter jih sprejemajo z odprtimi rokami, sta stavnici Pinnacle in 1Xbet. Ta ponudnika športnih stav imata poslovni model, ki temelji na nizkih maržah in omogoča visoke stave, kar je idealen predpogoj za uspeh.

Naredite račun za stave

Če želite delati dobiček, morate najprej narediti račun za stave. Račun naj bo dovolj velik, da lahko pokrije slabe serije, do katerih bo nedvomno prišlo med igranjem stav.

Naše priporočilo je, da imate na računu za stave dovolj sredstev za od 50 do 100 posameznih stav. Torej, če stavite 1,4 € na listek, naj bo na računu za stave vsaj 70 evrov. Za pametne stave je potreben profesionalen pristop do izdelave računa za stave in discipliniran pristop za vsak posamezni vložek. Samo na tak način lahko pričakujete, da se bo vaš račun v športni stavnici sčasoma tudi večal.

V povezavi z računom za stave, je treba opomniti da je zelo pomembno, bit discipliniran s svojimi vlogami in jih ne povečevati ko imate dobro serijo in ne izgubljat glave ko ste v slabi seriji. Bistvo računa za stave je v tem, da račun vzdrži, ob prevelikih razlikah med vzponi in padci.

Ne bojte se izgub

Ena najpogostejših napak, ki jo delajo amaterski igralci stav, je strah pred neuspehom. Ta strah ohromi um in tako pride do neracionalnih odločitev pri športnih stavah, to pa niso pametne stave. Morate sprejeti, da so izgube sestavni del športnih stav.

Morate si zapomniti, da tudi najuspešnejši profesionalni igralci stav ne uganejo uspešno pri vsaki stavi. Če uspete postati uspešni v 55 % primerov, boste lahko imeli profit. 

Želite še en nasvet, kako pametno staviti? Ko izgubite, se ne obremenjujte preveč, ampak se osredotočite na naslednjo priložnost, ki čaka za vogalom. Premišljevanje o izgubi je enosmerna ulica proti seriji slabih odločitev in stav. Namesto, da bi se žrli o izgubljeni stavi, glejte nanjo kot na izkušnjo, ki ste jo plačali.

Zaključek

Pot do uspeha je preprosto tlakovana s številnimi nesrečami in ovirami. Da boste uspešni, bodite vztrajni in pridni. Če mislite, da lahko v kratkem času zaslužite velike količine denarja, se močno motite. Najpomembnejše, kar morate vedeti glede pametnih stav je, da »varne stave« ne obstajajo  in pri športnih stavah vam ne more nihče ničesar zagotoviti.