Poljska – Argentina: Stavna napoved 30.11.2022, 20.00

Home » Poljska – Argentina: Stavna napoved 30.11.2022, 20.00
Poljska - Argentina

Poljska in Argentina bosta danes odigrali zadnji tekmi v nori skupini, kjer si lahko v zadnjem krogu vsaka ekipa zagotovi nastop v osmini finala.

Poljska

Ko pogledamo sestavo, posamično kakovost in vrednost ekipe, je jasno, da je v tej skupini poljska reprezentanca poleg Argentine najboljša. Zato so mnogi pričakovali napredovanje teh dveh reprezentanc.

Na prvi tekmi jih je vendarle nadigrala Mehika, ki je ne glede na zgrešeno enajstmetrovko lahko zadovoljna s točko s te tekme. Nato je Poljska uspela premagati Savdsko Arabijo in zadnji krog pričakati z odličnimi možnostmi za napredovanje v osmino finala.

Danes jih v izločilni del tekmovanja zanesljivo vodi točka, v nekaterih primerih pa je lahko dovolj že minimalen poraz. Zato je pričakovati, da bo Poljska v to tekmo vstopila nekoliko previdneje in bo verjetno večji del tekme igrala s protinapadi.

Argentina

Argentinsko reprezentanco vodi Messi, za katerega je to svetovno prvenstvo, zadnje v karieri, zato je v Katar prišel z velikimi ambicijami. Na svetovno prvenstvo so prišli v dobri formi in pričakovati je bilo, da se bodo brez večjih težav prebili v drugi krog tekmovanja.

V prvem krogu pa so doživeli pravi šok s porazom proti reprezentanci Savdske Arabije. Zato so v drugi krog vstopili brez pravice do spodrsljaja. Na srečanju z Mehiko so igrali nekoliko boljši nogomet. Čeprav na tej tekmi niso ustvarili velikega števila priložnosti za gol, pa Mehiki niso dovolili niti ene priložnosti za gol.

Tekmo je odločila individualna kakovost Messija, ki je z enim odličnim strelom Argentino povedel v vodstvo, kasneje pa je Fernandez z novo odlično potezo povišal na 2:0. Jasno je, da je bila to precej boljša izdaja Argentine in s takšno igro lahko tudi danes upajo na ugoden rezultat.

Medsebojne tekme

Nazadnje sta se Poljska in Argentina pomerili pred 11 leti, ko je Poljska na prijateljski tekmi slavila z 2:1.

Stavni nasvet

Poljska reprezentanca, čeprav ima štiri točke, ni pokazala veliko. Mehika jih je povsem nadigrala, Argentina, ki ji je na drugi tekmi kazalo precej bolje, pa bo danes zagotovo prevladovala na sredini igrišča in večji del tekme napadala.

Jasno je, da imajo vrhunski napad in mislimo, da bodo na tej tekmi že zgodaj povedli, potem pa bo morala tudi Poljska igrati bolj odprto.

Datum in ura: 30.11.2022, 20.00

Namig: Argentina več kot 1.5 gola

Kvota: 1.72

Stavnica: 20bet

Bonus dobrodošlice:
100% do 100€
Pri prvem depozitu
*Velja za vse nove igralce

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja