Portugalska – Gana: Stavna napoved 24.11.2022, 17.00

Home » Portugalska – Gana: Stavna napoved 24.11.2022, 17.00
Portugalska - Gana

To bo zadnje svetovno prvenstvo na katerem bo nastopil Cristiano Ronaldo, zato bodo ambicije portugalske ekipe najvišje.

Portugalska

Po šokantnem porazu proti Srbiji se je portugalska reprezentanca morala na težji način boriti za nastop na svetovnem prvenstvu. Morali so premagati Turčijo in Severno Makedonijo, po zaslugi razpoloženega Bruna Fernandesa pa dosegli želeni cilj.

V kvalifikacijskem ciklu so pokazali veliko vrlin in tudi pomanjkljivosti, tako nenadnih sprememb v formi in igri pa si v Katarju ne bodo smeli dovoliti, če želijo doseči kakšen večji uspeh.

Glede na to, da bo to najverjetneje zadnja udeležba Ronalda na svetovnem prvenstvu, verjamemo, da bo še posebej motiviran in da bo tudi tokrat absolutni vodja svoje ekipe.

Gana

Če sodnik na odločilni tekmi za svetovno prvenstvo ne bi razveljavil zadetka Osihmena, bi namesto Gane v Katarju spremljali reprezentanco Nigerije.

Gana v boju za Katar ni naredila prevelikega vtisa in smo kar malce presenečeni, kakšno srečo so imeli.

Zanje je značilen obrambno naravnan slog igre, ko k temu dodamo še precej skromno napadalno kvaliteto, je povsem razumljivo, zakaj je reprezentanca Gane eden največjih autsajderjev na tem turnirju.

H2H

Na svetovnem prvenstvu v Braziliji leta 2014 je bilo 2:1 za Portugalsko.

Napoved

Portugalci želijo na tem tekmovanju doseči pomemben rezultat, zanje pa je nujno, da skupinski del končajo na prvem mestu.

Za uresničitev tega cilja bodo najprej potrebovali zmago proti Gani, glede na kakovostno razliko pa menimo, da se Portugalci na igrišču ne bodo preveč namučili.

Napoved: Portugalska (-1.00,-1.50)

Kvota: 2.030

Stavnica: Bet365

Več o azisjkem hendikepu si lahko preberete tukaj.

Bonus dobrodošlice: 
100% do 25€
Pri prvem depozitu
*Velja za vse nove igralce

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja