Home » FanTeam – največja fantazijska spletna stran v Evropi

Če še nikoli niste slišali za spletno mesto FanTeam, vam jo bomo na kratko predstavili. FanTeam je platforma za igranje fantazijskih športov, ki je dvignila raven zabave in možnosti za igralce na višjo raven. Nikar se ne čudimo, če veliko število športnih stavnic opušča klasične športne stave in se osredotoča na to obliko zabave – neverjetno zanimiva je, lahko pa tudi izjemno dobičkonosna!

Sodelujte na dnevnih denarnih turnirjih, ki potekajo na spletnem mestu FanTeam, in si pridobite priložnost, da osvojite denar pri igranju fantazijskih športov.

Kaj so fantazijski športi?

Fantazijski športi so vrsta tekmovanj med igralci, kjer je potrebno znanje, pa tudi veščine kombiniranja. Igralec z določenim proračunom sestavi svojo virtualno ekipo iz resničnih igralcev in osvaja točke glede na uspešnost igralcev na igrišču. To je res kratka razlaga fenomena Fantasy Sports, ki postaja iz leta v leto bolj priljubljen med ljubitelji nogometa in ljubitelji vseh drugih popularnih športov.

Če ste oboževalec tekmovanja Fantasy Premier League, vas bo FanTeam nedvomno pognal na noge. Princip igranja je namreč zelo podoben, s to razliko, da imate možnost osvojiti prave denarne nagrade.

Da bi bilo vse pošteno in korektno, morate upoštevati, da sama stran ne zaračunava standardne provizije, ampak se plača 10% vložka, tako kot recimo v Poker sobah. Organizirajo dnevne turnirje ali vikend turnirje. Za tiste, ki radi vlagate na daljše proge, pa so primerni turnirji, ki trajajo celotno sezono.

Registracija na spletni strani FanTeam

Registracija na njihovem spletnem mestu je zelo podobna vsem drugim registracijam, na katere se lahko prijavite pri športnih stavah ali v spletnih igralnicah. Izpolniti morate obrazec za registracijo s svojimi osebnimi podatki, se strinjati s pogoji uporabe strani in potrditi, da ste starejši od 18 let.

Ko izpolnite vse podatke in jih pošljete, lahko v nekaj minutah pričakujete e-pošto s povezavo za potrditev vašega računa. Ko potrdite svoj račun, je ta ustvarjen in lahko začnete igrati na spletnem mestu FanTeam.

Če želite preizkusiti funkcioniranje spletnega mesta FanTeam Fantasy Sports, se lahko registrirate preko te povezave!

Izbor turnirjev in iger FanTeam

Ko se registrirate na spletnem mestu, se lahko prijavite s svojimi osebnimi podatki in nato vstopite v glavno sobo. Sam lobby je zelo podoben lobbyjem poker sob, kjer je na strani meni s ponudbo športov, z izbiro športa v osrednjem delu ekrana pa se vam odpre izbor turnirjev za prijavo.

Poleg vsakega turnirja so osnovne informacije o turnirju, kot so višina vstopnine, vrednost dobitkov, pa tudi pravila turnirja. Priporočamo, da vedno natančno preberete pravila, da boste popolnoma prepričani, kaj lahko pričakujete od posamezne igre.

Na glavni strani lahko s filtrom izbirate turnirje po športih, ligah, dolžinah turnirjev, nagradnem skladu itd. Celovita funkcionalnost in oblikovanje strani sta na visokem nivoju in prepričani smo, da se boste nanju zlahka navadili.

FanTeam – Zadetek ali zgrešen?

Brez dvoma sta izgled in funkcionalnost te strani velik dosežek za razvijalca. Fantazijski športi imajo veliko oboževalcev po vsem svetu. Ko dodamo še športne stave, pa dobimo fantastično kombinacijo zabave in potencialnega zaslužka.

Za razliko od uglednih športnih stavnic, kjer igralci tekmujejo proti hiši, v tem formatu igralci igrajo drug proti drugemu in imajo vtis, kot da igrajo zabavno računalniško igro za denar.

FanTeam ima naše res toplo priporočilo. Registrirajte se še danes in začnite tekmovati z najboljšimi med najboljšimi!

FAQ Pogosta vprašanja

Ali je zakonito igrati na spletnih mestih Fantasy Sports?

Da. Vsaka tovrstna stran ima ustrezne licence za prirejanje iger na srečo in če sprejmejo igralce iz Hrvaške, je popolnoma legalno in varno vplačati denar in igrati na teh straneh. Spletno mesto, ki smo ga pravkar pregledali, je v vsakem primeru zakonito in kredibilno.

Kje je najboljše mesto za igranje Premier League Fantasy?

V vsakem primeru je najbolje, da igrate na uradni strani, kjer lahko ustvarite svojo ligo, ali pa se pridružite kateri od obstoječih lig.

Katere so najboljše spletne igralnice na svetu?

Obstaja veliko število kakovostnih spletnih igralnic, zato vam priporočamo, da preberete naše kredibilne ocene in se odločite, katera spletna igralnica na Hrvaškem je najboljša za vas.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja