Home » FavBet stavnica
Prednosti
 • Licenca Malta Gaming Authority
 • Veliko število športov v ponudbi
 • Možnost izplačila
Slabosti
 • Kvaliteta koeficientov in marž
 • Relativno nizke omejitve
 • Šibka ponudba trgov za stave
 • Brez azijskega hendikepa

Stavnica FavBet je bila ustanovljena leta 1999 in je ena od najbolj priljubljenih spletnih stavnic v Vzhodni Evropi in na Hrvaškem. FavBet deluje pod licenco države Curacao, hkrati pa delujejo tudi pod lokalnimi licencami v različnih vzhodnoevropskih državah, kot so Ukrajina, Romunija, Belorusija in Hrvaška. Podjetje Favorit United N.V. upravlja več kot 400 stavnic v številnih državah, vključno z Rusijo, Ukrajino in Nemčijo, FavBet pa je tudi uradni sponzor vrhunskega ukrajinskega nogometnega kluba Dynamo Kyiv in glavni partner ukrajinske Premier League. Ta stavnica je priljubljena tudi zaradi več kot 200 različnih nogometnih lig za stave pred tekmo in visokih kvot na košarkarskih tekmah.

V tem prispevku bomo ocenili tudi izgled spletne strani FavBet spletne stavnice. Pogledali bomo, kakšno športno ponudbo imajo, katere načine plačila sprejemajo, ter videz in kakovost mobilne aplikacije. Čisto za konec bomo pojasnili še najpomembnejše, kakšne bonuse imajo za nove igralce in kakšne promocije za obstoječe igralce. Pa začnimo!

Spletna stran

Zasnova in oblikovanje spletne strani spletne stavnice FavBet imata tradicionalen izgled spletne stavnice. Vse pomembne lige in športi so na levi strani, medtem ko je zelo uporaben oddelek s pogosto zastavljenimi vprašanji (FAQ) na desni. Na vrhu strani lahko imate vse, kar potrebujete za kakovostne stave, ”Šport”, “V živo”, “Kazino”, “Loto”, “Promocije” in “Blog”. Pomembno je poudariti, da je FavBet edina spletna stavnica na Hrvaškem, ki ima poseben oddelek za “e-šport”. Zgornji desni kot je rezerviran za prijavo in registracijo, odvisno od tega, ali ste si že ustvarili račun ali pa ste se odločili ustvariti nov račun.

Uporabniška izkušnja je skoraj popolna. Tema in izbrana barva sta prijetni za oko. Postavitev strani na splošno ne bi smela presenetiti nobenega igralca, ki ima izkušnje iz evropskih ali svetovnih stavnic. Na voljo je vse, kar mora imeti stavnica. Navigacija je lepo intuitivna, kar zelo prispeva k odlični izkušnji med igranjem prek mobilne aplikacije.

Športna ponudba stavnice FavBet

FavBet pokriva veliko različnih športov in različne kombinacije plačil. Igralci lahko uživajo v stavah na priljubljene športe, kot sta nogomet in tenis, pa tudi na manj obiskane, kakršna sta sumo in snooker. Ta priljubljena spletna stavnica ponuja tudi redko uporabljene opcije, kot so stave na politične volitve in filmske nagrade, kakršna je podelitev Oskarjev.

Razpoložljivi trgi in možnosti stav se razlikujejo med športi, vendar pri FavBet lahko najdete številne različice dobro poznanih načinov izplačil, kot so zmagovalec na koncu tekme, več/manj golov, hendikep in mnoge druge.

Čeprav državljanom ZDA pri tej spletni stavnici ni dovoljeno odpreti računa, je na stavnici mogoče najti tudi športe, kot sta ameriški nogomet in baseball. Za zadovoljitev želja igralcev iz različnih delov sveta, FavBet prikazuje svoje stave v vseh možnih formatih za kvote, vključno z decimalnimi, frakcijskimi in ameriškimi prikazi. Pravzaprav jih prikazuje v vseh oblikah, ki si jih lahko omislite. Za naše področje je najenostavnejši in najbolj praktičen decimalni prikaz.

FavBet je znana spletna stavnica, zato naj ne preseneti, da je na izbiro tako širok izbor športov. Z visokimi kvotami je lahko ta spletna stavnica resnično donosna. Konec koncev izbira športa, ki vam je všeč in na katerega želite staviti, povsem vaša. Pri tem vam lahko zgolj pomagamo tako, da vam predstavimo nekaj športov, na katere lahko stavite pri stavnici FavBet.

Stave v živo pri stavnici FavBet

Ta spletna stavnica ponuja več kot 10.000 dogodkov za stave v živo na mesec in ponuja igralcem široko paleto trgov in možnosti stav. Kljub tako impresivnemu številu so najpogostejše tekme v nogometu, čeprav lahko člani v živo stavijo tudi na odbojko, hokej, namizni tenis in druge športe. Res velika prednost so stave na hendikep, ki jih lahko igrate na igrah v živo in odlična možnost Speedbet. To orodje vam omogoča, da določite svoj vložek in nato samodejno stavite na vnaprej izbrane tekme.

Med stavami v živo si lahko ogledate statistiko dogodkov in čas tekem. Ena od pomanjkljivosti te platforme je animacija v živo, ki jo vsekakor pogrešamo, vendar pa lahko veliko tekem spremljate z video prenosom v živo. Stavite lahko na različne trge, kvote pa se dinamično spreminjajo, ko se rezultat spreminja in se čas tekme izteče.

Bonusi in promocije

FavBet ima na svojem spletnem mestu trenutno pet aktualnih bonusov in promocij za nove in obstoječe igralce. Vsi veljajo do konca tega leta, kar je pravzaprav odlična novica. Boste pa izvedeli tudi, da je nekatere od teh bonusov težko unovčiti. V nadaljevanju pregleda bomo povedali nekaj o vsakem od bonusov. Kar začnimo!

 • Nov na spletni strani, novi bonusi dobrodošlice – bonus, ki počasti vse na novo prijavljene člane s kombinacijo več bonusov, ki so: 200 HRK brez tveganja beta, 250 brezplačnih spinov in 100 % bonus na prvo vplačilo.
 • 100% bonus a vplačilo – še en bonus, ki ga lahko izkoristijo samo novi člani pri FavBet. Pri tem bonusu se prvi depozit do 5.000 HRK podvoji. Bi pa vse to zvenelo prelepo, če ne bi bilo skritega pogoja. Za uveljavljanje bonusa dobrodošlice morate prvotno stavo, torej znesek prvega vplačila, investirati 20-krat v 10 dneh na športnih stavah, kar je v praksi težko izvedljivo. Zanimiv je kalkulator, s katerim lahko izračunate bonus glede na vaše vplačilo.
 • Stava brez tveganja – Pri prvem vplačilu na vaš uporabniški račun boste imeli možnost aktivirati to možnost za stavo po vaši izbiri in v primeru, da listek ne dobi, vam bo vloženi denar vrnjen na vaš račun.
 • Bonus brez depozita – Kot že samo ime pove, vam za ta bonus ni treba ničesar položiti na svoj račun in prejeli boste bonus. Dobite bonus 100 brezplačnih vrtljajev in vse kar morate storiti je, da se registrirate.
 • Multi bonus – Bonus, ki ga spletna stavnica FavBet avtomatsko dodeli vašemu listku glede na število parov, ki jih igrate. Edini pogoj je, da imate na listku najmanj 4 tekme z minimalno kvoto 1,30 na tekmo.

Načini vplačil in izplačil

Vplačila – za razliko od večine priljubljenih spletnih stavnic, FavBet svojim igralcem ponuja nekoliko skromnejši izbor možnosti vplačil. Igralci lahko svoj denar položijo na uporabniški račun zgolj na 3 načine: s kreditno/debetno kartico, z A-bon in osebno v poslovalnici. Ena večjih slabosti te stavnice so ravno načini vplačil, pri katerih ne najdete nobenega od najbolj priljubljenih načinov plačila, kakršna sta Skrill ali Paysafecard. Glede na trenutno situacijo težko verjamemo, da bomo kmalu priča kakršnim koli spremembam na tem področju.

Izplačila – opisali smo že način vplačil, včasih pa želijo igralci tudi dvigniti denar s svojega računa. Iskreno povedano, pri FavBet so načini izplačila denarja res okleščeni, saj si lahko denar izplačate samo preko TRR ali v osebno v poslovalnici FavBet. Ker na Hrvaškem ni prav veliko FavBet fizičnih stavnic, veliko igralcev pa na spletu ne želi vpisovati podatkov o svoji kreditni kartici, se iz teh razlogov verjetno ne bodo odločili za igranje v tej stavnici. Upajmo, da bodo v bližnji prihodnosti dopolnili načine vplačil in dvigov, saj s trenutno izbiro niso kompetentni v lokalni konkurenci.

Mobilne stave v stavnici FavBet

Glede na naraščajoče število uporabnikov, ki stavijo preko svojih mobilnih naprav, ne preseneča, da precej truda FavBet vlaga tudi v izdelavo mobilne aplikacije za Android naprave. Igralci lahko datoteko .apk prenesejo neposredno s spletnega mesta FavBet. Datoteke Apk žal ni mogoče najti v trgovini Google Play in je ni mogoče namestiti na drug način, ki bi bil hitrejši in enostavnejši. Zgolj v nekaj minutah si lahko ustvarite svoj uporabniški račun na svojem mobilnem telefonu oz. tablični računalnik.

Ta spletna stavnica je razvila tudi odlično in odzivno mobilno različico svoje spletne strani. Zato lahko vsi igralci, tudi uporabniki iOS in Windows Phone, uživajo v stavah na svoji mobilni napravi.

Licenca in varnost

FavBet je zaupanja vredna in cenjena spletna stavnica, ki deluje že več kot dve desetletji po vsej Evropi. Ima seveda veljavno licenco, ki jo je izdala vlada Curacaa. Ta ji daje pravico delovanja na večini evropskih trgov v skladu z EU GDPR.

Se splača registrirati v stavnici FavBet?

FavBet ima očitno veliko ponuditi svojim novim igralcem, kar je razvidno iz pisane palete aktivnih promocij. Z odličnim oddelkom za športne stave in vedno večjim regijam z igralnicami je ta spletna stavnica najbolj priljubljeno mesto za igralce iz vzhodne Evrope, tudi za hrvaške igralce. Raznolikost trgov in možnosti stav so najbolj pomembne prednosti, ki jih ponuja FavBet. So tudi glavni razlog, da ima ta stavnica več kot 600.000 strank. Tu je še nekaj malenkosti, ki jih je potrebno izboljšati (načini vplačila in dviga), vendar smo prepričani, da za izboljšanje teh pomanjkljivosti potrebujeno nekaj več časa.

Pogosta vprašanja FAQ

Ali je FavBet varno mesto za igranje?

Tradicionalno so spletne stavnice, ki delujejo pod licenco vlade iz Curacao, na slabem glasu zaradi ohlapnih licenčnih standardov. Vendar pa ta stavnica ne bi delovala že več kot 20 let, če bi šlo za kakšno goljufijo. FavBet ima v lasti tudi več lokalnih licenc v Belorusiji, Ukrajini, Romuniji in na Hrvaškem.

Katere vrste športov ponuja stavnica FavBet?

Pri FavBet je na voljo več kot 30 športov. Od popularnih, kot so nogomet, košarka in tenis, do manj priljubljenih, kot so smučarski skoki, sumo in kolesarstvo. Igralci lahko najdejo tudi popolnoma ločen razdelek za e-šport.

Kdo je lastnik FavBet?

Stavnico upravlja Favorit United N.V., podjetje s sedežem v Kijevu v Ukrajini. Poleg spletne stavnice vzdržujejo številne stavnice še v 8 državah, med drugim v Ukrajini, Rusiji, Nemčiji in Avstriji.

Kakšna sta najnižji in najvišji znesek plačila na račun?

Minimalni zneski so odvisni od načina, na katerega ste se odločili položiti denar. Če ste se odločili za plačilo s kreditno/debetno kartico, je minimalno vplačilo odvisno od kartice, ki jo uporabljate, in se razlikuje med sistemi. Če ste se odločili za plačilo preko A-bon, je najnižje plačilo 25 HRK, največje pa 500 HRK, pri plačilu v poslovalnici pa je minimalno vplačilo zgolj 1 HRK, največje pa kar 100.000 HRK.

FavBet podrobnosti

Licence:

 • Hrvaška

Podprti jeziki:

 • hrvaški

F

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja