Senegal – Nizozemska: Stavna napoved 21.11.2022, 17.00

Home » Senegal – Nizozemska: Stavna napoved 21.11.2022, 17.00
Senegal - Nizozemska

Svetovno prvenstvo v nogometu 2022 v Katarju bosta odprli reprezentanci Senegala in Nizozemske. Nobenega dvoma ni, da bo eno prvih srečanj na prvenstvu eno najbolj gledanih in tudi vse stavnice bodo za to tekmo prejele veliko vplačanega denarja.

Zato smo se odločili, da predstavimo vse potrebne informacije za to tekmo, tako da lahko naši bralci zaslužijo s stavami na to tekmo.

Senegal

Reprezentanca Senegala vedno velja za eno najboljših reprezentanc v Afriki, a ekipa, ki jo imajo zadnja leta, res veliko obljublja. To potrjuje tudi zmaga na Afriškem pokalu narodov na začetku letošnjega leta. Poleg tega so se uspeli brez večjih težav uvrstiti na svetovno prvenstvo in pokazali, da so ena najboljših ekip v Afriki.

Z izpadom v skupinskem delu svetovnega prvenstva v Rusiji, kjer sta bili od njih boljši Japonska in Kolumbija, niso navdušili. Je pa ekipa že dolgo skupaj, zadnje čase igrajo zelo dobro, igralci, kot so Mane, Saar, Gueye, Mendy in Koulibaly, obetajo veliko, zato je pričakovati, da bodo igrali na precej višji ravni in na tem svetovnem prvenstvu zabeležiti veliko boljše rezultate.

Nizozemska

Nizozemska reprezentanca vedno velja za eno največjih svetovnih sil, a na zadnjih prvenstvih ni navdušila. Je pa jasno, da nova generacija nogometašev veliko obeta in se od nje veliko pričakuje tudi na naslednjih prvenstvih.

So ekipa, ki je z atraktivnim nogometom razveselila vse ljubitelje nogometa na Euru, kjer so v skupinskem delu zabeležili tri zmage. Nato so doživeli nepričakovan poraz proti Češki in to je bil tudi njihov zadnji poraz. Nato so nanizali 13 tekem, na katerih niso izgubili, v tem obdobju pa so zabeležili devet zmag in štiri remije.

Na to svetovno prvenstvo prihajajo z velikimi ambicijami po odličnih igrah v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo in Ligi narodov. Imajo vrhunsko ekipo z veliko mladih igralcev in zagotovo so ena izmed ekip, ki lahko gredo do konca.

Medsebojne tekme

To bo prvi medsebojni dvoboj Senegala in Nizozemske.

Stavni nasvet

Na srečanje med Senegalom in Nizozemsko bo Nizozemska, po fantastičnih igrah v zadnjih dveh letih, zagotovo vstopila kot favorit. Njihovi bočni branilci se vendarle pomikata zelo visoko, Senegal pa ima za seboj tudi odlično obdobje in kakovostno ekipo, predvsem v napadu. Zato pričakujemo tekmo z veliko priložnosti za gol na obeh straneh, kjer je najboljša stava na zadetke.

Datum in ura: 21.11.2022, 17:00

Napoved: Over 2 Goals

Stavnica: 22bet

Kvota: 1.70

Bonus dobrodošlice:
100% do 122€
Pri prvem depozitu
*Velja za vse nove igralce

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja