Home » Sportsbet.io
Prednosti
  • Depoziti v kriptovalutah
  • Na voljo več kot 40 vrst športa
  • Konkurenčne stavne kvote v živo
  • Cash out  in bet builder karakteristike
  • Na voljo mobilne stave
Slabosti
  • Brez bonus dobrodošlice

Veliko število športov, konkurenčne stavne kvote v živo, plačila in igranje v kriptovalutah, cash out in bet builder so funkcije, na katere se igralci lahko zanesejo, ko gre za športno stavnico Sportsbet.io. Njihov cilj je slediti trendom, vodilna fraza pa je Prihodnost igralništva je tu!

Naslednje besedilo bo predstavilo to športno stavnico, tako z vidika izkušenih kot manj prekaljenih igralcev. Gre za operaterja, ki je v industriji že nekaj časa, natančneje od leta 2016, čeprav je Sportsbet.io njihova nova izdaja.

Pod vodstvom pompoznega slogana, ki so ga pripeli k svojemu imenu, smo imeli dodatno motivacijo preizkusiti, na kakšnem nivoju je ta znamka in kako jo kategorizirati na trgu .

  • Ustanovljeno: 2016
  • Lastništvo:  mBet Solutions NV
  • Licence: Curacao

Curacao je postala že prepoznaven indikator, ali je podjetje član rastoče kripto družine. V teh vrsticah se ne bomo ukvarjali z napovedmi, povezanimi z obstojem virtualnih valut, temveč le z dejstvi. Trendi kažejo, da je ta način vplačevanja vse bolj razširjen in popularen, zato je že sama licenca zelo iskana kvalifikacija pri izbiri najljubše stavnice.

Se zaveda, da so spletna mesta all-in-one vse bolj zaželena oblika, igralci pa lahko uživajo v kakovostnih igralniških igrah.

Spletno mesto stavnice Sportsbet.io

Spletne stavnice imajo zelo dolga posamezna bivanja, zato je najbolje, da stavniki komentirajo videz z vidika prijetnosti dolgotrajnega gledanja nanje. V skladu s tem lahko rečemo, da barvni kontrast in uporabljeni minimalizem ustvarjata prijetno okolje za oko.

Navigacija je narejena zelo logično in ni dvoma, da se bodo igralci zlahka znašli. Družba ni sledila običajnemu urniku večine operaterjev, kar ne pušča slabega vtisa, nasprotno, vpliva na prepoznavnost. Stran je prevedena v 10 jezikov in omogoča uporabo treh vrst kvot, zato velja za precej prilagojeno različnim afinitetam uporabnikov.

Registracija, tako kot na vseh drugih spletnih mestih , vključuje odprtje novega računa. V želji po vedno večjem številu uporabnikov so stavnice pri tem postopku izločile vse vrste zapletov. Sportsbet.io ne odstopa od iste prakse. Vse se začne z registracijskim poljem, ki se nahaja v zgornjem desnem kotu. Sledi vnos več osnovnih podatkov in preverjanje več izbirnih polj, zaključi pa se s klikom na aktivacijsko povezavo, ki prispe po pošti.

Uporabnikom je prepuščeno preverjanje računa, čeprav lahko stavijo brez tega. Izpostavljamo ga kot ločen postopek, saj stavnice močno omejujejo možnosti za tista naročila, kjer niso zaključeni vsi koraki, zadnja postavka pa je verifikacija. Tukaj lahko izveste o pomembnosti te teme.

Ponudba Sportsbet.io

Nagovarjamo vse tiste, ki jih operaterji privabljajo z veliko izbiro različnih športov… Ta stran je lahko vaša izbira. Še posebej ga bodo veseli igralci, ki imajo raje e-šport , saj so te tekme zastopane v velikem odstotku. Poleg tega najdemo formulo 1, odbojko na mivki in kolesarjenje.

Najbolj priljubljeni trgi so pokriti in ni razloga za skrb, čeprav se v to temo nismo spuščali dlje. Igrajo se lahko posebne in terminske pogodbe ter seveda azijski hendikep, vendar ponudba ni konkurenčna stavnicam, kot sta Bet at Home in 20bet.

Vsem ljubiteljem eksotičnih trgov svetujemo, da poiščejo alternativo.

Vrednosti, ki smo jih dobili v segmentu kvot in marž, si zaslužijo odlično oceno. Športna stavnica Sportsbet.io kaže visoko raven profesionalizma in postavlja igralce v ugoden položaj. Marže so večinoma pod 8%, medtem ko so v ameriškem športu celo pod 5%, kar je zelo dobra številka. Kvote so jasno in natančno določene in ne puščajo veliko prostora za zlorabe.

Na splošno si tukaj zaslužijo čisto petico.

Stave v živo na Sportsbet.io

Z leti se je oblikovala resna publika, ki se ukvarja s stavami v živo. Temu številu sledijo tisti igralci, ki občasno sklenejo tovrstne stave, vendar se vsi strinjajo, da je to pomembna kvalifikacija spletne stavnice .

Stavnica Sportsbet.io imajo lepo oblikovano platformo za stave v živo, vendar smo žal našli veliko pomanjkljivosti. Prvič, vmesnik se ne odziva dovolj hitro, zaradi česar so stave neprijetne in neizogibno frustrirajo igralce. Poleg tega je izbira trgov zelo omejena in ne zagotavlja zabave.

Poleg tega, da so ta segment izpopolnili pri najboljših svetovnih stavnicah in ga naredili nepogrešljiv del storitve, so mu dodali tudi live stream. Bili smo precej presenečeni, ko smo izvedeli, da to podjetje nima segmenta prenosov nogometa v živo, kaj šele nekaterih drugih vrst tekem. Lahko trdimo , da je prostora za izboljšave ogromno in da bi moralo vodstvo razmisliti o tej priložnosti, kot alternativo pa vam ponujamo obisk stavnice Bet365.

Bonusi in promocije

Tržno gledano je eden najboljših produktov stavne industrije slavni bonus dobrodošlice. Igralci so zelo zadovoljni tudi s promocijami, ki so podarjene zvestim uporabnikom za redno prisotnost na spletnem mestu po registraciji, vendar obstaja velika skupina, za katero se bonus dobrodošlice splača. Podjetja torej dobesedno tekmujejo, čigava ponudba bo bolj prepoznavna in privlačna za stavnice .

Ker poznamo tržno vzdušje, nismo pričakovali, da Sportsbet.io ne ponuja nobenih nagrad za svoje na novo registrirane uporabnike. Ta poslovna praksa ni osamljen primer, saj tudi ena najboljših stavnic na svetu, Pinnacle , ne podeljuje bonusov dobrodošlice, vodilni pa so po kakovosti kvot in marž.

Čeprav ni bonusa dobrodošlice, priporočamo, da odkrijete druge lastnosti tega posebnega operaterja.

Poleg tega podjetje rednim igralcem ponuja veliko število promocij. Te promocije so večinoma namenjene dejavnostim igralnic in so zelo priljubljene. Najbolj zanimiva je Arsenal FC Roulette Free Chips, tako da če sklenete stavo pred igro na tekmo Arsenal Premier League , prejmete brezplačne vrtljaje.

Zavzemamo se za stališče, da je treba ceniti in spoštovati poslovno strategijo vsakogar, vendar menimo, da mora Sportsbet.io vseeno več pozornosti nameniti spletnim stavam, če želi doseči rast števila uporabnikov.

Načini plačila

Naši redni bralci so že dobro seznanjeni s prednostmi, ki jih na tem področju omogoča licenca Curacao . Stavnice pod njenim pokroviteljstvom so visoko uvrščene med igralce, ki dajejo prednost kriptovalutam kot metodi vplačila.

Sportbet.io spada v kripto družino in sprejema več kot 20 vrst virtualnih valut. Začenši z dobro znanimi Bitcoin, Ethereum in LiteCoin do manj znanih imen. Na voljo so tudi kartice, bančna nakazila in elektronske denarnice.

Športna stavnica Sportsbet.io odlično kotira v tej domeni in si zasluži najvišjo oceno!

Mobilne stave pri stavnici Sportsbet.io

Mobilne stave, ki jih ponuja ta znamka, so se izkazale za pohvale vredno izkušnjo . Vsem je postalo jasno, da je kakovost blagovne znamke odvisna tudi od podpore igralcev, ki radi stavijo na poti.

Podjetje je razvilo prilagojeno različico strani, ki je stabilna in deluje zelo dobro. Igralcem omogoča enake možnosti kot na namiznih računalnikih, zato razlika v uporabi razen velikosti zaslona ni opazna. Sportsbet.io aplikacija, ki žal obstaja le za naprave Android, deluje odlično in z veseljem smo jo preizkušali.

Odziv podjetja na tržno povpraševanje v tem segmentu je pohvale vreden, čeprav je pomanjkanje programske opreme iOS trenutno ovira za jasno uvrstitev med prvih pet. Upamo, da je rešitev prioriteta vodstva.

Varnost in podpora strankam 

Na naši strani je že znano, da podjetja, ki delujejo pod licenco Curacao , svojim uporabnikom zagotavljajo visoko raven varnosti. Regulatorni organ zvezne države Curacao je eden najbolj nestrpnih do kakršnih koli zlorab ali nepoštenega odnosa med stavnico in igralcem.

Sportsbet.io ni samo stran, ki zagotavlja izjemno visoko raven varnosti , ampak smo opazili tudi, da so osvojili veliko število prestižnih nagrad, kot je EGR Brand of The Year 2022 in SBC Crypto gaming Operator of the year.

Podpora strankam je organizirana tako, kot mora biti, v najboljšem interesu igralca. 24/7 dosegljivost pokriva vse časovne pasove in olajša komunikacijo. Lahko jih kontaktirate preko e-pošte (support@sportsbet.io ), kot tudi prek klepeta v živo. Operaterji so zelo profesionalni in razdelek s pogostimi vprašanji je dobro založen z odgovori.

Zaključek

Sportsbet.io je tipičen primer trditve, da ne obstaja popolna stavnica. Poleg tega moramo reči, da so nekateri segmenti storitve na naši ekipi pustili zelo pozitiven vtis.

Za ljubitelje kriptovalut bo ta znamka zagotovo v ožjem izboru, saj ima operater v obtoku kar 20 rešitev na to temo. Jasno je, da je za mnoge igralce pomanjkanje bonusa dobrodošlice velik minus, vendar različne promocije izboljšajo celotno sliko. Izbira športov je res impresivna in verjamemo, da bodo tudi najbolj izbirčni igralci našli zanimive tekme. Mobilne stave so stabilne in podpora strankam popolnoma upravičuje svoje ime.

Predvsem pa je to zanesljiva blagovna znamka, ki skrbi za svoje člane in zagotavlja najvišjo stopnjo varnosti.

Verjamemo, da je to podjetje s kombinacijo pozitivnih lastnosti, ki jih je izkazalo z dolgoletnim testiranjem, lahko izbira vsakogar, ki išče novega ali komplementarnega operaterja.

Za stave s kriptovalutami na sportsbet.io, priporočamo denarnico Metamask. Več o tej denarnici si lahko preberete tukaj.

Pogosta vprašanja

Podjetje se nahaja v državi Curacao , pod licenco katere deluje, kot smo omenili v našem pregledu. Takšni operaterji so zaradi možnosti, ki jih tovrstna licenca ponuja, na trgu vedno bolj zaželeni.

Trenutno je nemogoče pridobiti, saj podjetje tovrstne nagrade nima v svoji marketinški strategiji. Po registraciji lahko uživate v rednih in zanimivih promocijah , namenjenih zvestim igralcem.

Večno vprašanje vseh ljubiteljev stav na poti. Naše spletno mesto ima vse odgovore, ki jih potrebujete. Opise mobilnih različic spletnih strani ali aplikacij, ki vas zanimajo, boste zlahka našli, saj imamo zelo veliko podatkovno bazo.

Najuspešnejši igralci imajo tudi nekatere skupne lastnosti, čeprav so lahko njihovi stili igranja povsem različni. Najprej potrebujete izobrazbo in znanje, ki ga lahko zelo uspešno dosežete preko naših besedil. Poleg tega morate biti disciplinirani , imeti nekaj izkušenj in kanček sreče ter zelo odgovorni do stavnice .

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja