Stavna napoved: Accrington – Plymouth 21.03.2023, 20.45

Home » Stavna napoved: Accrington – Plymouth 21.03.2023, 20.45
Accrington - Plymouth

Plymouth, ki se poteguje za napredovanje v drugo angleško ligo, se bo boril proti Accringtonu za zaporedni zmagi v League One. Gostje so trenutno drugi na lestvici, z eno samo točko za vodilnim Sheffield Wednesdayom, medtem ko je Accrington na 21. mestu, z eno samo točko od varne cone.

Če se ukvarjate s stavami in vsak vikend vsaj enkrat napačno ocenite tekmo in bi to radi spremenili, potem ste na pravem mestu! Portal kladionica.biz svojim sledilcem vsak dan omogoča branje vseh vrst napovedi tekem za danes! Zato, brez veliko uvoda, poglejmo današnjo ponudbo in katero tekmo smo izbrali za napoved.

Če prvič berete naše napovedi, potem moramo poudariti, da dajemo predloge vsak dan, najboljši predlog tistega dne pa imenujemo Nasvet dneva. Včasih, ko je na voljo  velik izbor tekem, objavimo tudi  en “stavni listek za danes“, ki ga lahko najdete tukaj: Kupon dneva, ali pa Pet najboljših stav dneva, s katerimi poskušamo pridobiti dodaten dobiček pri stavah.

Accrington

Accrington igra v League One že od leta 2018, v zadnjih dveh sezonah pa so končali na 11. in 12. mestu, vendar se trenutno borijo za obstanek v tretji angleški nogometni ligi.

Zelo razočarajoča sezona za klub je privedla do tega, da je Accrington osvojil le 35 točk iz 36 tekem, kar je dovolj samo za 21. mesto na lestvici, z eno točko zaostanka za Milton Keynesom, ki se nahaja na varnem mestu.

Prav tako je ekipa Johna Colemana osvojila le eno točko v zadnjih štirih tekmah lige , kjer so utrpeli poraze proti Ipswichu, Portsmouthu in MK Donsu, medtem ko so remizirali proti Charltonu z 1-1.

Plymouth

Plymouth se je medtem V sezoni 2019/2020 uvrstil v League 2, a v zadnjih dveh sezonah so končali na 18. in 7. mestu v tretji ligi angleškega nogometa.

Od leta 2010 niso igrali v Championshipu, zato bi bila promocija v tej sezoni velik dosežek, trenutno pa so v odličnem položaju za uvrstitev med prva dva mesta, ki zagotavljata avtomatsko napredovanje v drugo angleško ligo.

Skupno 77 točk iz 37 tekem je dovolj za drugo mesto na lestvici za ekipo Stevena Schumachera, z zaostankom ene točke za vodilnim Sheffield Wednesdayem (ki ima 2 tekmi manj), in dve točki pred Ipswichom, ki je na tretjem mestu.

Stavni nasvet

Plymouth je v tej sezoni zmagal samo šest od 18 gostujočih prvenstvenih tekem, toda na tej tekmi pričakujemo zmago gostov. Nedavna forma Accringtona je razočarljiva, zato je težko podpreti ekipo, ki se bori za obstanek v ligi, v primerjavi z ekipo, ki želi zagotoviti eno od prvih dveh mest v ligi.

Datum in čas: 21.03.2023, 20:45

Namig: Zmaga Plymoutha (2)

Stavnica: Bet365

Kvota: 1.92

Bonus dobrodošlice: 
100% do 25€
Pri prvem depozitu
*Velja za vse nove igralce

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja