Stavna napoved: UFC 287 – Alex Pereira vs Israel Adesanya 2

Home » Stavna napoved: UFC 287 – Alex Pereira vs Israel Adesanya 2

UFC se vrača ta konec tedna z velikim dogodkom UFC 287, ki bo potekal v Miamiju, na katerem bosta vodila prvak srednje kategorije Alex Pereira in nekdanji prvak Israel Adesanya v povratnem dvoboju za naslov prvaka srednje kategorije UFC. Poleg tega bomo v “co-main” dvoboju večera spremljali odličen dvoboj velterske kategorije med Gilbertom Burnsom in Jorgejem Masvidalom.

Prenos v živo bo na voljo na Sportklub Fight, in se začne ob 04.00, glavna borba pa je predvidena ob 06.00.

Alex Pereira vs Israel Adesanya 2

S tremi zmagami v borilnih športih nad Adesanyo bi si mislili, da se bo Pereira v ta dvoboj podal kot favorit, vendar je situacija nekoliko drugačna. Po mnenju mnogih je bil Adesanya boljši v njuni prvi kickboxing borbi.

Nato je v prvi MMA borbi Adesanya vodil na sodniških karticah, vse do sredine pete runde, ko je “Poatan” uspel nokavtirati Adesanyo. Čeprav Pereira “vodi” s 3:0, je stanje veliko bolj izenačeno, kot se morda zdi na prvi pogled.

Tehnika in inteligenca Adesanye sta prevladali v treh rundah, toda Pereirina moč, vzdržljivost in pripravljenost so prevladali v prvi borbi. Kar nas je v prvi borbi presenetilo, so bile izmenjave v “grapplingu”.

Oba borca ​​točno vesta, česa sta sposobna na nogah in oba imata dovolj samozavesti, da poskušata zrušiti nasprotnika. Pričakujte, da bo Adesanya skušal nadzirati borbo z razdalje, Pereiro pa bo poskušal nadvladati s preciznostjo z razdalje.

“Poatan” bo poskušal skrajšati razdaljo in zadati čim več močnih udarcev, če bo priložnost, pa bo v klinč situacijah uporabljal komolce in kolena. Prav tako lahko pričakujemo, da bo nekdo od borcev spremenil svoj prvotni slog in se v poznejših krogih podal na rušenje in kontrolo na tleh.

To še posebej velja za Adesanyo, ki je veliko bolj izkušen v športu MMA. Kot smo rekli, ima Pereira prednost v moči in teži, medtem ko bo imel Adesanya prednost v tehniki in nekoliko boljši jiu-jitsu, ki mu bo pomagal vstati, če se bo v borbi znašel na tleh.

Pereira vs Adesanya napoved:

Čas borbe: 9.04.2023, 6:00

Stava: Zmaga Israel Adesanya

Kvota: 1.76

Stavnica: 20Bet

Bonus dobrodošlice:
100% do 100€
Pri prvem depozitu
*Velja za vse nove igralce

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja