Stavna napoved: UFC 289 – Nunes vs Aldana

Home » Stavna napoved: UFC 289 – Nunes vs Aldana

Ta vikend nas čaka PPV dogodek, UFC 289, ki ga vodita Amanda Nunes in Irene Aldane v petih rundah za prvenstveni pas ženske bantamske kategorije. Poleg tega bomo v “so-glavni” borbi večera dobili naslednjega izzivalca za naslov lahke kategorije, ki je trenutno v lasti Islama Makhacheva.

Poleg njih bomo na dogodku gledali tudi Chrisa Curtisa, Nassourdinea Imavova, Mikea Malotta, Dana Igea in Natea Landwehra.

UFC 289 bo na sporedu v nedeljo ob 01:00 po našem času, glavni del programa pa lahko spremljate od 04:00 na SK Fight kanalu. Preliminarni del, ki se začne ob 1. uri po polnoči, lahko spremljate preko UFC Fight Pass-a, mesečna naročnina znaša 10$.

Charles Oliveira vs Beneil Dariush

UFC navdušenci po vsem svetu z nestrpnostjo pričakujejo dvoboj med Charlesom Oliveiro in Beneilom Dariushem. Dva izjemna borca se bosta pomerila v oktagonu, zmagovalec pa bo dobil priložnost za napad na pas. Charles Oliveira, nekdanji UFC prvak, v to borbo vstopa z impresivnim izkupičkom 33 zmag in 9 porazov, od katerih je 21 zmag dosegel v UFC. Ta zelo nadarjen borec je dokazal svojo prevlado v kletki in pas prvaka osvojil na dogodku UFC 262, ko se je boril proti Michelu Chandlerju. Po seriji neverjetnih 11 zaporednih UFC zmag, je Islama Makhacheva prekinil in prevzel pas od Brazilca.

https://twitter.com/ufc/status/1666610997522726912

Na drugi strani kletke bo stal Beneil Dariush, borec, ki je dosegel neverjetno serijo osmih zaporednih zmag v UFC. Njegova zadnja zmaga po sodniški odločitvi proti Mateuszu Gamrotu je samo še en dokaz, da je Dariush borec vrhunske klase. Z nepopustljivo odločnostjo je Dariush zaveden, da mu lahko zmaga proti Oliveiri odpre vrata za borbo za naslov prvaka proti Islamu Makhachevu. Z močnimi udarci in impresivnim grapplingom bo Dariush brez dvoma resen izziv za Oliveiro.

https://twitter.com/espnmma/status/1666884668069666819

Ta borba prinaša ne samo trk dveh vrhunskih borcev, temveč tudi boj za prestiž in priložnost za napredovanje v vse težjem UFC okolju lahke kategorije. Oba sta se dokazala v oktagonu, vendar bo kot zmagovalec izšel le eden od njiju. Skoraj vsak trenutek v tej borbi bo prežet z negotovostjo.

Amanda Nunes vs Irene Aldane

Amanda Nunes, znana kot “The Lioness”, je nedvomno ena najbolj dominantnih ženskih MMA bork vseh časov. S skorom 21 zmag in samo 9 porazov je Nunes postala brazilsko-ameriška borilna ikona, ki je osvojila UFC pas v dveh kategorijah – bantam in pero. S svojimi izjemnimi veščinami, močnimi udarci in neverjetnim grapplingom je Nunes zmagala vse nasprotnice, ki so se ji znašle na poti. Osvojila je pas prvakinje bantam kategorije z zmago nad legendarno Rondo Rousey, svoj status pa je potrdila tudi z zmagami proti Valentini Shevchenko, Cris Cyborg in mnogim drugim.

Na drugi strani kletke bo stala izzivalka Irene Aldana, ki je dolgo čakala na to priložnost. S skorom 12 zmag in 6 porazov v profesionalni karieri je Aldana pridobila sloves močne borkinje. Aldana je dokazala svojo vrednost z zmagami proti Jene Mazo, Bethe Correie in Ketlen Vieire. Zanimivo bo videti, kakšen bo izid te borbe.

Stave in napovedi

Eryk Anders vs Marc-André Barriault

Stava: Zmaga Marc-André Barriault

Kvota: 1.74

Nassourdine Imavov vs Chris Curtis

Stava: Zmaga Nassourdine Imavov

Kvota: 1.63

Charles Oliveira vs Beneil Dariush

Stava: Zmaga Beneil Dariush

Kvota: 1.66

Amanda Nunes vs Irene Aldane

Stava: Zmaga Amanda Nunes

Kvota: 1.32

V kombinaciji skupna kvota listka znaša 6.21 na stavnici 20bet.

Bonus dobrodošlice:
100% do 100€
Pri prvem depozitu
*Velja za vse nove igralce

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja