Stavna napoved: UFC Fight Night – Max Holloway vs Arnold Allen

Home » Stavna napoved: UFC Fight Night – Max Holloway vs Arnold Allen

Ta vikend nas v Kansas Cityju čaka UFC Fight Night, v katerem se bosta borila nekdanji prvak peresne kategorije Max Holloway in borec z 10 zaporednimi zmagami v UFC, Arnold Allen. V “co-main” borbi večera bomo spremljali dvoboj med Edsonom Barbozo in Billyjem Quarantillom. Prav tako se bo 13. izzivalec poltežke kategorije, Dustin Jacoby, boril proti neporaženemu Azamatu Murzakanovu.

Prenos v živo bo na voljo na Sportklub Fight, glavna borba pa je predvidena ob 06.00.

Max Holloway vs. Arnold Allen

To je doslej največja priložnost v Allenovi karieri, z morebitno zmago pa bi dosegel 11. zaporedno zmago in si s tem zagotovil položaj naslednjega izzivalca za zmagoviti pas. Po drugi strani pa Holloway, nekdanji prvak, ki je že dvakrat imel priložnost vrniti pas v svojo last, te borbe ne sme izgubiti, če se želi še naprej potegovatio za pas.

Allen je borec, ki napreduje iz dvoboja v dvoboj, njegov boks pa je vse boljši. Kljub temu bo imel za nasprotnika najboljšega boksarja v celotni kategoriji. Njegova prednost je v moči, vendar jo bo moral modro uporabiti, saj je Holloway izkušen borec, še posebej, ko gre za dvoboj na pet rund, zato če začne prehitro, se lahko tudi hitro izčrpa. Arnold ne premore hitrosti, kardia in veščin, ki jih ima Volkanovski, ki je Hollowaya premagal trikrat.

Allen je eden najboljših borcev v kategoriji in si zasluži takšno priložnost, vendar je Holloway razred boljši borec, ki ima vrhunski kardio, tehniko, več izkušenj in večji volumen, kar bo odločilno v takšni borbi.

Lahko pričakujemo, da bo Allen vzel eno ali dve rundi z večjo škodo na nogah ali udarci iz klinča. Vendar ne mislimo, da bo to dovolj, da bi premagal nekdanjega prvaka Maxa Hollowaya.

H2H

Holloway: Starost 31 let, zmage-porazi 23-7, višina 180 cm, doseg 175 cm

Allen: Starost 29 let, zmage-porazi 19-1, višina 173 cm, doseg 178 cm

Predlog za stave

Čas borbe: 16.04.2023, 6:00

Stava: Zmaga Max Holloway po odločitvi sodnikov

Kvota: 3.2

Stavnica: 22Bet

Bonus dobrodošlice:
100% do 122€
Pri prvem depozitu
*Velja za vse nove igralce

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja