Stavna napoved: Wolves – Leeds 18.03.2023, 16.00

Home » Stavna napoved: Wolves – Leeds 18.03.2023, 16.00
Wolves - Leeds

Ekipa Wolvesov bo v okviru 28. kroga angleške Premier lige na Molineuxu pričakala ekipo Leedsa. To bo medsebojni obračun ekip, ki se borita za obstanek in je zato ena najpomembnejših tekem za obe ekipi v tej sezoni.

Wolves

Ekipa Wolvesov je v prejšnji sezoni za ekipami, ki so si izborile nastop v Evropi, zaostajala le za pet točk. Zaradi katastrofalnega zaključka sezone so ostali brez evropskih tekmovanj, mnogi pa so bili mnenja, da bodo Wolvesi tudi v tej sezoni v boju za Evropo.

Prvi del sezone pa je bil za Wolvese obupen, dolgo časa so bili v območju izpada, iz katerega so se po precej boljših igrah po premoru izvlekli. V zadnjih dveh mesecih jim je uspelo dvigniti nivo igre in vknjižiti nekaj pozitivnih rezultatov, a so še vedno najneučinkovitejša ekipa Premier lige, ki ima še vedno le tri točke več od ekip v območju izpada.

Na zadnjih treh tekmah so osvojili le tri točke, v tem obdobju pa so igrali proti Liverpoolu, Tottenhamu, ki so ga premagali, in Newcastlu, proti kateremu bi prav tako zelo zlahka prišli do točk, po takšnih nastopih pa je jasno, igrajo na veliko višji ravni kot v prvem delu sezone.

Leeds

Ekipa Leedsa je imela po vrnitvi v Premier ligo eno odlično sezono, v kateri so se vpletli v boj za Evropo, in eno obupno sezono, v kateri so končali tik nad nevarnim območjem. Jasno je, da imajo odlično ekipo in s svojim napadalnim načinom igranja lahko povzročajo težave vsakomur, vendar so imeli v letošnji sezoni težave s poškodbami, kar nekaj slabih obdobij, zato jih čaka velika borba za obstanek v društvu najboljših do konca sezone.

V zimskem prestopnem roku so pripeljali nekaj odličnih igralcev, po seriji obupnih iger zamenjali trenerja in pod vodstvom Garcie igrajo veliko boljši nogomet, kar potrjujejo tudi štiri osvojene točke na treh odigranih tekmah v Premier ligi pod njegovim vodenjem.

Že od začetka sezone ima ekipa Leedsa težave z igrami zadnje vrste, a pod vodstvom Garcie zadnja tretjina igrišča izgleda veliko bolje, trenutno nimajo večjih težav z odsotnostjo in če bodo s takšnimi igrami nadaljevali, jih bomo tudi v naslednji sezoni spremljali v Premier League.

Medsebojne tekme

Ti ekipi sta v tej sezoni odigrali že dve tekmi. Leeds je v Premier League zmagal z 2:1, Wolves pa v pokalu z 1:0.

Stavni nasvet

Wolvesi imajo od začetka sezone težave z ustvarjanjem priložnosti za gol in imajo trenutno najslabši napad v ligi, medtem ko zadnja linija izgleda odlično. Na drugi strani je imel Leeds velike težave v zadnji tretjini igrišča, a v tem delu jim po prihodu Garcie kaže veliko bolje in glede na to, da je to eno najpomembnejših srečanj za obe ekipi v tej sezoni, je jasno, da niti Wolves niti Leeds ne bosta veliko tvegala.

Datum in ura: 18.03.2023, 16.00

Namig: Under 2.5 (manj kot 2.5 gola)

Stavnica: 22bet

Kvota: 1.68

Bonus dobrodošlice:
100% do 122€
Pri prvem depozitu
*Velja za vse nove igralce

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja