Stavni listek dneva – 24.03.2023

Home » Stavni listek dneva – 24.03.2023
listek dneva

Danes so pred nami kvalifikacije za EURO 2024 in Masters v Miamiju, kjer lahko najdemo veliko vrednostnih stav. Zato smo za danes pripravili stavni listek dneva s tremi nasveti, ki skupaj v stavnici 22bet ponujajo skupni tečaj 4,14.

Poleg tega, da smo pripravili realno stavo za danes, vendar vam svetujemo, da si ogledate današnje zagotovljene nasvete, ki se nahajajo v našem oddelku za napovedi tekem.

Gibraltar – Grčija, 20.45

Reprezentanca Gibraltarja je ena najslabših reprezentanc v Evropi, kar so še enkrat potrdili na kvalifikacijah za SP, kjer so končali skupino brez osvojene točke in s kar 43 prejetimi goli. V teh kvalifikacijah so v skupini z Francijo, Nizozemsko, Grčijo in Irsko, zato je pričakovati, da bodo ponovno končali brez točk.

Nazadnje smo reprezentanco Grčije videli na enem od velikih tekmovanj leta 2014 na SP-ju, tudi v teh kvalifikacijah v tako zahtevni skupini nimajo velikih možnosti. Kljub temu, če želijo presenetiti Nizozemsko ali Francijo, ne smejo izgubiti točk proti Gibraltarju, zato bo ta tekma verjetno služila za izboljšanje gol razlike. Stoga je stava na Grčijo ena od najboljših stav dneva.

Stava na tej tekmi je zmaga Grčije z azijskim hendikepom (-2), s tečajem 1,44.

Carlos Alcaraz – Facundo Bagnis, 16.00

Carlos Alcaraz je za seboj imel sanjsko leto, ko je v svoji karieri prišel do prvega Grand Slam turnirja in prvega mesta na ATP lestvici. Na začetku leta je zaradi poškodbe izpustil nekaj turnirjev in izgubil prvo mesto na ATP lestvici, toda po osvojitvi Buenos Airesa in Indian Wellsa se je vrnil na vrh lestvice.

Alcaraz letos res igra odlično, na treh odigranih turnirjih je osvojil dva, le v finalu v Riu de Janeiru je bil poražen. Kot branilec naslova v Miamiju prihaja na ta Masters kot prvi favorit za zmago.

Facundo Bagnis je 100. igralec na svetu, ki nikoli ni bil velika grožnja na trdi podlagi, a se je v drugem krogu znašel predvsem zato, ker je imel v prvem krogu za nasprotnika kvalifikanta Meligeni Alvesa. Alcaraz je Bagnisa trikrat premagal, vsakič na peščeni podlagi, lani pa mu je prepustil le štiri igre na tekmi, na trdi podlagi pa bi moral Alcaraz imeti večjo prednost.

Stava za to tekmo je zmaga Carlosa Alcaraza z hendikepom (-6.5), kar se plača s tečajem 1.67.

Dušan Lajović – Maxime Cressy, 16:00

Dušan Lajović ima odličen začetek leta 2023, v katerem je odigral nekaj odličnih turnirjev. V prvem krogu Miamija pa je izločil Andya Murraya, kar kaže na to, kako nevaren je lahko na trdi podlagi.

Maxime Cressy je domači igralec, ki obožuje igranje na trdi podlagi, še posebej pred svojimi navijači. Vsekakor je v tem obračunu favorit, saj velja za enega od igralcev z najbolj kakovostnim servisom na turneji. Njegov drugi servis je najhitrejši in zelo težko mu je priti do priložnosti za odvzem servisa.

Vendar pa bo Lajović v prednosti v igri iz igrišča, poleg tega pa je v prvem krogu odlično serviral. Zato pričakujemo tekmo z malo priložnostmi za odvzem servisa.

Če igrate kakšno noro stavo za danes, priporočamo igranje višjega hendikepa, kar je odlična izbira tudi za vsako vrsto sistemskih stav.

Predlog za ta obračun je več kot 22.5 iger, ki se plača s tečajem 1.72.

STAVNI LISTEK DNEVA      

Gibraltar – Grčija (-2) 2 @ 1.44

Carlos Alcaraz (-6.5) – Facundo Bagnis 1 @ 1.67

Dušan Lajović – Maxime Cressy (22.5) več @ 1.72

Vsi nasveti so iz stavnice 22bet in skupni tečaj znaša 4.14. Srečno!

Bonus dobrodošlice:
100% do 122€
Pri prvem depozitu
*Velja za vse nove igralce

                                                             

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja