Stavni listek dneva – četrtek 26.10.2023

Home » Stavni listek dneva – četrtek 26.10.2023
listek dneva

Stavne napovedi za četrtek 26.10.2023. Danes bomo spremljali tekme Evropske Lige in Konferenčne Evropske Lige. Pogljemo pare.

Dinamo Zagreb vs Viktoria Plzen (četrtek, 21:00)

Dinamo Zagreb bo v tretjem krogu skupinske faze Konferenčne lige na stadionu Maksimir gostil ekipo Viktorie Plzen.

 • Datum in čas: 26.10.2023; 21:00
 • Nasvet: Oba moštva data gol (BTTS)
 • Stavnica: Bet365
 • Kvota: 1.66

Dinamo Zagreb je pred to sezono izgubil nekaj pomembnih igralcev, vendar ostaja izjemno kakovostna ekipa, ki velja za favorita v tej skupini. Kljub temu so po prvih dveh tekmah osvojili le tri točke in pokazali težave v zadnji tretjini igrišča. Danes se bodo pomerili proti svojemu največjemu tekmecu in trenutno vodilni ekipi skupine, Plzenu, ki ima odlično napadalno cono. Pričakujemo hitro tekmo z velikim številom priložnosti za zadetke na obeh straneh.

Bonus dobrodošlice: 
100% do 25€
Pri prvem depozitu
*Velja za vse nove igralce

Zrinjski vs Legia (četrtek, 21:00)

Zrinjski bo v tretjem krogu skupinske faze Konferenčne lige na stadionu Pod Bijelim Brijegom v Mostarju gostil ekipo Legia.

 • Datum in čas: 26.10.2023; 21:00
 • Nasvet: Zrinjski DNB (neodločena stava, denar se vrne ob remiju)
 • Stavnica: Bet365
 • Kvota: 2.10

Legia je na papirju nekoliko bolj kakovostna ekipa in ima v tem srečanju vlogo blagega favorita, vendar je Zrinjski v prvih dveh tekmah pokazal, da se lahko enakovredno meri z najboljšimi ekipami v Evropi. V prvem krogu so naredili velik preobrat proti AZ-u, odigrali odlično tekmo proti Aston Villi, in danes bodo na polnem stadionu Pod Bijelim Brijegom gostili Legio, ki je v obupni formi. Zato je stava na Zrinjskega najboljša izbira v tem srečanju.

Bonus dobrodošlice: 
100% do 25€
Pri prvem depozitu
*Velja za vse nove igralce

Brighton vs Ajax (četrtek, 21:00)

Dve ekipi, ki iščeta prekinitev slabih rezultatov, se srečujeta v sklopu Evropske lige, v skupini B, na stadionu American Express Community v četrtek zvečer, kjer Brighton gosti ekipo Ajaxa, ki trenutno nima trenerja. Medtem ko domači že več kot štiri tedne niso zabeležili zmage v nobenem tekmovanju, so njihovi nizozemski nasprotniki zadnjič okušali uspeh konec avgusta.

 • Datum in čas: 26.10.2023; 21:00
 • Nasvet: Neodločeno ali zmaga Ajaxa (x2)
 • Stavnica: Bet365
 • Kvota: 3.50

Težko si je predstavljati tekmo brez golov med Brightonom in Ajaxom, saj sta obe ekipi redno kazali nevarnost v napadu, hkrati pa sta imeli težave v obrambi med to sezono.

Ajax upa, da bo sprememba na trenerskem stolčku takoj sprožila preobrat, v kar verjamemo tudi mi. Zato smo se odločili tvegati in stavo postaviti v nasprotju z mnenji večine stavnic, in sicer z možnostjo neodločenega izida ali morebitne zmage Ajaxa.

Priporočamo igranje v sistemu 2/3!

Bonus dobrodošlice: 
100% do 25€
Pri prvem depozitu
*Velja za vse nove igralce

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja