Tottenham – Sporting: Stavna napoved 26.10.2022

Home » Tottenham – Sporting: Stavna napoved 26.10.2022
Tottenham - Sporting

Ekipi, ki sta trenutno v rezultatski krizi, se bosta v Londonu srečali v Ligi prvakov v ključni tekmi za obe strani.

Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur je v zelo težkem položaju. Zakaj? Poškodbe in zelo natrpan urnik! Antonio Conte še vedno nima dobre in dolge rotacije in zdaj, ko je nekaj igralcev poškodovanih, ima Tottenham težave. Zaradi poškodb Dejana Kulusevskega in Richarlisona je Antonio Conte bil prisiljen spremeniti formacijo na 3-5-2, z drugimi poškodbami Pierra-Emila Hojbjerga in Christiana Romera pa so možnosti veliko slabše.

Od konca avgusta Tottenham igra dvakrat na teden in vsaka tekma je pomembna. Conte ne rotira preveč, ker možnosti na klopi še vedno niso dovolj dobre in 7-8 igralcev je začelo skoraj vsako tekmo. Od začetka sezone je uporabil komaj 15-16 igralcev.

Igralci so utrujeni in utrujenost je velik problem. To je bilo vidno proti Man Utd in še posebej proti Newcastlu v nedeljo.

Ta tekma proti Sportingu je ključna za Tottenham. Z zmago v sredo si bodo zagotovili nastop v izločilnem delu Lige prvakov, a za Tottenham ne bo lahka tekma.

Od poškodbe Richarlisona in prehoda na formacijo 3-5-2 je Tottenham dosegel le en gol proti Man Utd in Newcastlu, toliko pa se mučijo pred nasprotnikovim golom, ker Son in Kane nimata dovolj podpore.

Sporting CF

Sportingova forma trenutno ni dobra. Na prejšnjih sedmih tekmah so doživeli štiri poraze, v Ligi prvakov pa imajo dva zaporedna poraza. Skupino D so začeli z dvema zmagama in vse se je zdelo dobro, toda od začetka skupinskega dela ima Sporting težave in neverjetno je, kako so v prvih dveh tekmah premagali Frankfurt in Tottenham, ne da bi prejeli gol. Na zadnjih dveh tekmah so doživeli zaporedna poraza proti Marseillu in zdaj njihov položaj ni videti dober. Če izgubijo proti Tottenhamu, lahko morda padejo na 4. mesto v skupini, če Frankfurt premaga Marseille.

Sporting je v soboto premagal Casa Pia v Primeira Liga v tekmi, kjer je po polčasu izgubljal z 0:1, vendar se je vrnil in zmagal s 3:1.

Sporting ima težave z obrambo in v zadnjih sedmih tekmah jim ni uspelo ohraniti mreže nedotaknjene, na tekmi proti Tottenhamu bodo ostali brez nekaj ključnih igralcev zaradi poškodb in kazni.

H2H

Na prvi tekmi je bil Sporting boljši in je slavil z 2:0 z goloma v sodnikovem podaljšku.

Poškodbe in odsotnosti

Tottenham Hotspur: Dejan Kulusevski in Richarlison sta poškodovana. Pierre-Emile Hojbjerg in Christian Romero sta vprašljiva in verjetno ne bosta igrala.

Sporting CF: Sebastian Coates in Jose Marsa sta vprašljiva, Neto je poškodovan in Ricardo Esgaio ter Pedro Goncalves sta kaznovana.

Tottenham Hotspur – Sporting CF napoved

Na papirju je Tottenham tukaj favorit. Toda Antonio Conte ima težko delo pri iskanju začetne enajsterice. Zaradi številnih poškodb ključnih igralcev bo ponovno uporabil iste igralce kot na prejšnjih dveh tekmah. Mogoče bo spremenil formacijo v 3-4-3 in Lucas Moura (ali Ivan Perisic) bo začel skupaj s Sonom in Kaneom.

Tottenham nam kaže, da lahko igra proti Sportingu in da je boljša ekipa od portugalske ekipe. Ta tekma za angleško ekipo ne bo lahka, saj lahko Sporting povzroči nekaj težav, vendar verjamemo, da bo Tottenham zmagal.

Datum in ura: sreda, 26.10.2022, 21.00

Napoved: Tottenham -1

Kvota: 1.90

StavnicaBet365

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja