Walsall – Grimsby Town: Stavna napoved 27.08.2022

Home » Walsall – Grimsby Town: Stavna napoved 27.08.2022

Na Bescot Stadiumu v Walsallu bo odigrana zelo zanimiva tekma v League Two med domačo ekipo Walsall in gosti Grimsby Town.

Walsall novice

Od izpada v League Two leta 2019 je Walsall vedno končal v spodnjem delu lestvice z 12., 16. in 19. mestom in vsekakor predaleč od vrha lestvice.

To poletje so se moje ambicije spremenile. V klub je prišeč novi ameriški lastnik. Walsall je podpisal tudi veliko kakovostnih igralcev in vsi pričakujejo, da bodo v tej sezoni veliko boljši in da se bodo borili za mesta med najboljših 7.

V Michaelu Flynnu imajo enega najboljših menedžerjev v tej ligi in sezono so v prvih treh krogih začeli zelo dobro s tremi zmagami, potem pa jih je iz Ligaškega pokala izločil Charlton, ki tekmuje v League One in nato je Walsall osvojil le dve točk na treh ligaških tekmah.

Walsall je na začetku sezone zelo dober v obrambi. Prejeli so le tri zadetke, so druga najboljša ekipa po xG golih nasprotnika, saj so nasprotnikom dovolili le 32 strelov. Napad je lahko veliko boljši. Zabili so sedem golov, od tega štiri na prvi tekmi sezone. Danny Johnson v tej sezoni blestel in je za Walsall dosegel že pet golov.

Grimsby Town novice

Iz National lige so napredovali kot zmagovalci končnice. Grimsby ima dovolj dobro ekipo, da ostane v tej ligi, zato nihče ne pričakuje, da bodo v boju za obstanek.

Grimsby je sezono začel z eno zmago na uvodnih štirih tekmah z dvema doseženima in tremi prejetimi goli. Imajo težave z napadalci, ker ne zabijajo golov, oba zadetka pa sta dosegla vezist in branilec. Tudi na pokalni tekmi, kjer so dosegli štiri zadetke, so branilci in vezisti dosegli vse zadetke.

Težavo Grimsbyja predstavlja poškodba njihovega glavnega napadalca in najboljšega strelca lanske sezone Johna McAteeja, ki bo odsoten do konca koledarskega leta.

H2H

Nazadnje so se pomerili v sezoni 2020/21. Walsall je doma slavil z 1:0, druga tekma pa se je zaključila z remijem 1:1.

Odsotnosti in poškodbe

Walsall: Conor Wilkinson je poškodovan.

Grimsby Town: Andy Smith je vprašljiv, tako kot tudi Jordan Cropper in Stephen Wearne. John McAtee je poškodovan.

Walsall – Grimsby Town napoved

Menimo, da je Walsall tukaj veliko bližje osvojitvi vseh treh točk. So zelo dobra ekipa in se morajo vrniti na želeno pot po treh tekmah brez zmage. Grimsby ima težave z napadalci in globino moštva. Grimsby ni tako dobra ekipa na gostovanjih z osmimi zmagami in osmimi porazi v National ligi v prejšnji sezoni.

Naš denar bomo položili na Walsall, da slavi v tej tekmi.

Napoved: Walsall zmaga

Kvota: 2.30

Stavnica: bet365

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja