West Ham – Bournemouth: Stavna napoved 24.10.2022

Home » West Ham – Bournemouth: Stavna napoved 24.10.2022
Moštvo West Hama ima za seboj dve odlični sezoni

Zadnji dvoboj v 13. krogu angleške Premier lige prinaša obračun West Hama z Bournemouthom.

West Ham

Moštvo West Hama ima za seboj dve odlični sezoni, v katerih je končalo med sedmimi najboljšimi ekipami v Angliji in si tako zagotovilo nastop v Evropi. V pretekli sezoni so igrali tudi v polfinalu Lige Evropa in glede na individualno kvaliteto, ki jo premorejo, se od njih tudi v letošnji sezoni veliko pričakuje.

Vendar pa je West Ham ena najbolj razočarajočih ekip na začetku nove sezone. Priljubljena kladiva so na 11 tekmah zbrala le 11 točk in so trenutno šele 13. ekipa Premier lige.

West Ham je v zadnjem mesecu uspel dvigniti raven igre in pričakovati je, da bo v prihodnjem obdobju beležil boljše rezultate. Na zadnjih štirih tekmah so zabeležili dve zmagi z enim neodločenim izidom, vključno s porazom na Anfieldu na tekmi, na kateri so zgrešili enajstmetrovko. V konferenčni ligi so dodali še dve zmagi, tako da je jasno, da so po obupnem začetku sezone našli pričakovano formo.

West Ham pred to tekmo nima večjih skrbi s poškodovanimi igralci. Ne morejo računati na branilca Nayefa Aguerda, ki je že dlje časa odsoten. Poleg tega sta Maxwel Cornet in Craig Dawson okrevala, zato bosta nocoj verjetno bila del moštva.

Bournemouth

Moštvo Bournemoutha si je po dveh sezonah v Championshipu priborilo napredovanje v Premier ligo. V Championshipu so delovali res impresivno in pred letošnjo sezono so pripeljali kar nekaj vrhunskih okrepitev, a ne glede na to naj bi se v tej sezoni še vedno borili za obstanek.

Neto, Marcus Tavernier in Ryan Frederics so takoj po prihodu v ekipo zasedli mesto v začetni enajsterici in bodo skupaj z okrepitvami, kot je Rothwell, v letošnji sezoni zagotovo igrali ključno vlogo v ekipi.

Bournemouth je odlično začel novo sezono. Trenutno so pri 13 osvojenih točkah na 11 tekmah, so izven nevarnega območja in ob upoštevanju teh rezultatov se zdi obstanek v družbi najboljših zagotovljen. Da pa so po kvaliteti še vedno daleč od najboljših ekip v Angliji, se je videlo pri porazu proti Liverpoolu z 9:0.

Bournemouth pred to tekmo nima večjih težav s poškodovanimi igralci. Ne gre računati le na Davida Brooksa in Lloyda Kellyja, ki sta že dolgo odsotna.

Medsebojne tekme

  • Nazadnje ko sta se moštvi pomerili na tem stadionu je West Ham prepričljivo slavil s 4:0.
  • V zadnjih sedmih obračunih je West Ham zabeležil le eno zmago.

West Ham – Bournemouth napoved

West Ham is anticipated to be involved in the fight for Europe this season as well. It is a team whose quality is in the upper half of the English Premier League table. After a slightly disappointing start, they found the right rhythm and by meeting the second worst defense in the league, a team whose main goal is to stay in the company of the best, they should have no problem getting three points.

West Ham naj bi se tudi v tej sezoni vključil v boj za Evropo. Gre za ekipo, ki je po kakovosti v zgornji polovici lestvice angleške Premier lige. Po rahlo poraznem začetku so našli pravi ritem in ob srečanju z drugo najslabšo obrambo lige, katere glavni cilj je obstanek v družbi najboljših, ne bi smeli imeti težav priti do treh točk.

Datum in ura: ponedeljek, 24.10.2022, 21.00

Napoved: West Ham (-0.75)

Kvota: 1.68

Stavnica: bet365

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja