Wolves – Manchester United: Stavna napoved 31.12.2022, 13.30

Home » Wolves – Manchester United: Stavna napoved 31.12.2022, 13.30
Wolves vs Manchester United

V 18. krogu angleške Premier lige bomo spremljali nekaj zelo zanimivih tekem, ena izmed njih pa je tudi dvoboj, v katerem se bodo Wolves na Molineuxu srečali z Manchester Unitedom.

Wolves

Wolvesi so v prejšnji sezoni za ekipami, ki so si izborile nastop v Evropi, zaostajali le za pet točk. Zaradi katastrofalnega zaključka sezone so ostali brez evropskih tekmovanj, mnogi pa so bili mnenja, da bodo Wolvesi tudi v tej sezoni v boju za Evropo.

V trenutnem delu sezone pa jim kaže katastrofalno in so trenutno ena najslabših ekip v ligi. Trenutno so Wolvesi v nevarnem območju, s 13 osvojenimi točkami so 18. ekipa lige, največjo težavo pa nedvomno predstavlja napad, ki ne ustvarja velikega števila priložnosti za gol.

Z 10 doseženimi goli so najneučinkovitejša ekipa angleške Premier lige, a imajo Wolvesi vedno solidno zadnjo linijo, pred dnevi pa so si ob zmagi nad Evertonom ustvarili kar nekaj priložnosti za gol, dosegli dva zadetka in če bodo nadaljevali s takšnimi igrami, bodo brez težav obstali.

Manchester United

Manchester United zadnja leta ni navduševal, a po več vrhunskih okrepitvah in menjavi trenerja pred letošnjo sezono so bila pričakovanja velika. Vendar tudi v letošnji sezoni niso pokazali nič posebnega.

Imeli so nekaj odličnih in nekaj slabih obdobij, vse to pa je dovolj le za peto mesto na lestvici angleške Premier lige. Kar je pozitivno, je igra Manchester Uniteda po premoru. Odigrali so pokalno tekmo proti Burnleyju in ligaško tekmo proti Nottinghamu ter na obeh tekmah zmagali z dominantno igro in brez večjih težav.

Medsebojne tekme

  • Na zadnjih štirih tekmah the ekip je Manchester United zabeležil tri zmage, Wolvesi pa eno.
  • V šestih od zadnjih sedmih tekem smo videli največ en zadetek.

Stavni nasvet

Ekipa Wolves je najbolj neučinkovita ekipa v Premier ligi v tej sezoni. Jasno je, da imajo vrhunsko zadnjo linijo in se sicer dobro branijo kot ekipa, Manchester United pa ima vedno težave z doseganjem gol priložnosti proti Wolvesom, kar bo zagotovo veljalo tudi danes.

Datum in ura: 31.12.2022, 13.30

Namig: Manj kot 2,5 gola

Stavnica: Bet365

Kvota: 1.90

Bonus dobrodošlice: 
100% do 25€
Pri prvem depozitu
*Velja za vse nove igralce

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja