ZDA – Wales: Stavna napoved 21.11.2022, 20.00

Home » ZDA – Wales: Stavna napoved 21.11.2022, 20.00
ZDA - Wales

Drugi dan svetovnega prvenstva v nogometu zaključujeta reprezentanci ZDA in Walesa. To bo dvoboj ekip, ki se bosta predvidoma borili za drugo mesto in osmino finala, zato bo ta dvoboj izjemno zanimiv.

Zato smo se odločili, da predstavimo vse potrebne informacije za to tekmo, tako da lahko naši bralci zaslužijo s stavami na to tekmo.

ZDA

Reprezentanca ZDA je po šestih zaporednih nastopih na svetovnih prvenstvih izpustila SP v Rusiji pred štirimi leti. Imajo pa zelo kakovostno zasedbo in že pred začetkom kvalifikacij je bilo z igralci, kot so Pulisic, Zimmerman in Stefan, jasno, da obstaja velika možnost, da pridejo v Katar.

Letos ZDA s svojimi igrami niso navdušile, so pa leto prej osvojile pokal Gold cup, s čimer so pokazale, da so pripravljene na boljše igre na velikih tekmovanjih. Z zasedbo, ki jo imajo, je pričakovati, da bodo končali pred Iranom, medtem ko proti Angliji ne bi smeli narediti veliko. Verjetno se bodo borili z Walesom za drugo mesto, ki še vodi v izločilne boje.

Wales

Z zmago nad Avstrijo in Ukrajino v dodatnih kvalifikacijah se je reprezentanca Walesa prvič po letu 1958 uvrstila na svetovno prvenstvo. Glede na odlične igre reprezentance v zadnjih letih je bilo le še vprašanje časa, kdaj se bo Wales spet uvrstil na svetovno prvenstvo.

Že leta 2016 na Euru v Franciji so z uvrstitvijo v polfinale pokazali, kako zahteven nasprotnik so lahko. Imajo čvrsto, močno in visoko zadnjo linijo, visoke napadalce in neugodne krilne igralce. Krasi jih tudi odlična igra iz prekinitev in če gredo s tako igro v izločilni del, lahko izločijo kogar koli.

Medsebojne tekme

ZDA in Wales sta doslej odigrala dve tekmi. Pred 19 leti so ZDA premagale Wales z 2:0, leta 2020 pa se je dvoboj končal brez zmagovalca.

Stavni nasvet

Čeprav gre za tekmo prvega kroga, bo to verjetno srečanje, ki bo odločalo o uvrstitvi v izločilni del tekmovanja. ZDA letos ne igrajo na najvišji ravni, medtem ko Wales že leta igra odlično. Imajo boljšo ekipo in verjamemo, da bodo zmagali na uvodu prvenstva.

Datum in ura: 21.11.2022, 20:00

Napoved: Handiсap Wales (0)

Stavnica: 22bet

Kvota: 2.26

Več o azisjkem hendikepu si lahko preberete tukaj.

Bonus dobrodošlice:
100% do 122€
Pri prvem depozitu
*Velja za vse nove igralce

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja